facade-leasing-logo

FacadeLeasing.dk er udviklet af SkilteiCentrum.dk, og i samarbejde med Leasing Fyn kan vi tilbyde dig, som kunde den bedste finansielle leasing løsning af dine skilte og facadeløsninger, standere og pyloner, LED & DIODESTANDERE, Roll & Move Systems bannersystemer, markiser og solafskærmning, eller udstillingssystemer. Det tilbydes i en løsning enten som enkelt produkter, eller som en komplet samlet facade- og skilteløsning.
Med FacadeLeasing.dk beholder du din virksomheds penge i banken og betaler løbende små afdrag over 60 mdr., med en scrapværdi på 10%, og ingen udbetaling.
Med en finansiel løsning fra FacadeLeasing.dk får virksomheden en klar fordel hvor den månedlige udgift bliver en driftomkostning, som betyder fradrag her og nu, fremfor et køb, hvor udgiften og investeringen skal afskrives over 4 år.

Eksempel.
Lånebeløb Kr. 50.000,-
Løbetid 60 mdr.
Scrapværdi 10%.

Måndelig ydelse Kr. 1148,-

 

Lease Sales Back

Med produktet Lease Sales Back kan vi tilbyde dig en renovering, af dine eksisterende skilte og facadeløsninger, standere og pyloner, markiser og solafskærmning, LED / DIODESTANDERE m.m..

Hvad betyder det?

Det betyder at såfremt dine skilte, markiser m.m., er blevet slidte og trænger til en renovering, udskiftning af nye duge etc., så kan vi tilbyde at købe dine eksisterende skilte, markiser osv.. Vi renoverer og opfrisker dine gamle skilte mv., derefter så leaser du dem tilbage på samme vilkår som vores generelle leasing produkt, ingen udbetaling, 60 mdr., og en scrapværdi på 10%.

Ved et logo eller brandskift på din virksomhed, eller i din kæde, vil det give rigtig god mening at genbruge selve grundmodulerne, og få udskiftet og renoveret med det nye logo og brand, og det vil give en stor besparelse, og en god likviditet i virksomheden.

Kontakt os endelig og hør mere om denne løsning, eller udfyld vores formular, og beskriv produktet/produkterne, så vil vi kontakte dig for et besøg, hvor vi i fællesskab gennemgår mulighederne.

Få et tilbud på leasing

Kontakt os allerede i dag med dine ønsker, og du har dit finansielle tilbud indenfor 24 timer.
Udfyld nedenstående formular med lånebeløb, navn, adresse og cvr nr.